top of page

Falešná česká hra s Irákem


Česká republika přidělí 180 milionů korun na rekonstrukci Iráku s cílem "snížit migrační tlak na Evropu". Nebylo by ale lepší použít těchto 8,5 milionu dolarů, aby byly posíleny vlastní hranice a ke zvýšení platů vojenské a pohraniční stráže a policie místo toho, aby se peníze posílaly do Iráku? ZDE


Samozřejmě, že by to bylo lepší, ale vláda to jednak evidentně udělat nechce a protože jsme součástí EU, tak ani nemůže. Je totiž veřejným tajemstvím („tajemstvím“ proto, že o tom nepíší mainstreamová média), že imigraci organizuje a platí sama EU (krom jiných plátců, jako jsou například neziskovky G. Sorose). EU jede podle přijatého plánu EURO-MED, který nikdy nezrušila, ale naopak ho poctivě plní! A tento plán výslovně hovoří o PLÁNOVANÉM PŘIJETÍ 56 MILIONŮ MUSLIMSKÝCH IMIGRANTŮ DO EU. To je důvod, proč neexistuje vůbec žádná ochrana hranic EU. To je důvod, proč není ochrana dovolena ani jednotlivým státům. Ze strany EU je totiž imigrace vyžadována. Takže o jakém „omezení“ migračních tlaků naše vláda vůbec hovoří? Vždyť nechce vystoupit z EU - jinými slovy SOUHLASÍ s přijetím 56 milionů migrantů do Evropy.


Klíčová věta ve vyjádření vlády k údajné pomoci Iráku zní: „ČR v současnosti usiluje o podíl na vyzbrojování nově budované irácké armády…. zacílení příspěvků dle českých tematických priorit vytvoří předpoklady k vázání poskytované pomoci na účast českých firem.“ Za těch 180 milionů Kč tedy ČR pouze platí podíl na očekávané kořisti, ale pro cizí investory (vysvětlení níže).


Vrcholem pokrytectví je toto vyjádření: „Program přispěje ke zmírnění humanitárních dopadů a umožní důstojné životní podmínky pro uprchlíky.“ To je samozřejmě lež jako věž.


Zde jsou tedy některá do očí bijící „dobra“ naší údajné pomoci. Na humanitární a rekonstrukční pomoc má jít pouze po 20 miliónech. Zato třeba česká ambasáda v Bagdádu dostane pancéřovaný vůz za zhruba 4,5 miliónu korun a navíc tam zamíří čtyři příslušníci elitní policejní jednotky Útvaru rychlého nasazení. Největší část peněz je však věnována tzv. bezpečnosti Iráku. Co to přesně znamená? To, že ČR v současnosti usiluje o podíl na vyzbrojování nově budované irácké armády a to jak v oblasti smrtícího, tak i nesmrtícího vojenského materiálu, jak uvádí vládní dokument. To je tedy „pomoc“ iráckému i našemu lidu vskutku ukázková, obzvlášť v kontextu skutečnosti, že naše vláda minulý týden podepsala dokument, v němž se hovoří o tom, že EU bude sama přesně určovat, jaké zbraně může která země vyrábět, které firmy je mohou vyrábět a komu je prodávat. Navíc tím, že jsme v NATO, musíme kupovat zbraně nikoliv české! A ještě jedna poznámka: převážná většina firem, které jsou označovány jako“ české“, jsou firmy zahraniční a vůbec Čechům nepatří! Češi v nich figurují pouze jako levná pracovní síla, generující zisk, který mizí v zahraničí na kontech oněch údajně „českých“ firem.


Všechny české koloniální vlády po roce 1989 stabilně lžou a skrývají svoje kroky ve prospěch cizích mocností a proti vlastnímu lidu pod rouškou líbivých frází a takzvaného doublespeaku – jazyku používaného k oklamání, maskování a zkreslování pravdy. Typickou ukázkou je termín Václava Havla použitý pro útok na Jugoslávii - humanitární bombardování. Všechny polistopadové vlády využívaly lid této země a jím vytvořené bohatství buď na krytí anebo na placení zahraničních zájmů. A přesně v tomto duchu je nesena i česká „pomoc“ Iráku.


Stručně řečeno, nejprve česká vláda - navzdory mínění většiny českých obyvatel - de facto schvaluje totální rozmlácení Iráku, včetně úplného vyplenění iráckého kulturního dědictví a genocidy iráckého lidu (jak konstatovala i sama OSN) a teď ještě hraje falešnou hru na dobráka.


Rozhovor vyšel na Sputniku ZDE.

Hlavní články
Nejnovější články
Achiv
Vyhledat podle témat
Zatím žádné štítky
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page